fredag 31 augusti 2012

Jag är lat och sitter ännu i bilen efter mitt race på byn. Har hunnit med att skriva in timmarna på jobbet, hämta ut paket, köpa kuvert, handlat och t.o.m skriva in mig på ett till vik. Jag kände mig riktigt pigg och hurtig idag, och klockan kändes som ett, den visade sig var 4. Jag har inte ens varit vaken länge, jag måste börja stiga upp tidigare!
Jag har förresten färgat håret!


tisdag 28 augusti 2012

Har varit borta från jobbet i tre veckor och det kändes ganska bra att vara tillbaka. Börjar med ett nattpass!

Ulrika skickade bilder från i somras då jag och Rebecka blev utnämnda till Pajala ambassadörer!

måndag 27 augusti 2012

Jag har nyss kommit från tandläkaren! Inga hål, woho! Och stora fina kronor med tjock emalj påstod tandhygienisten, problemet var bara att jag hade för liten mun för dom. Man kan inte få allt!

söndag 26 augusti 2012

Det var kul igår! Så det känns som jag tog rätt beslut! Idag har jag varit trött och dålig men med lite pizza i magen och soffläge i Jennis lägenhet så börjar det gå på bättringsväg!

lördag 25 augusti 2012

Jag hatar mig själv ibland, när jag har sån beslutsångest över skitsaker. Ända sen igår har jag inte vetat om jag skulle stanna i Luleå eller åka hem idag. När jag redan satt mig på bussen påväg mot Pajala hade jag funderingar på att hoppa av och stanna i Luleå. Men jag låter nog bli, det får nog bli första gången på TärendöHolmen ikväll!

Pussochkram
Stiga upp halv 6 på morgon gör man inte varje dag, tackochlov!
Är på väg mot Alvik nu för John har länslagsträff i fotboll och klockan 2 har jag spelning i Gammelstan. Jag och min lillebror är lika, på andra sätt!

fredag 24 augusti 2012

Precis sett klart film men Julia! Brides Maids för 20 gången, men kanske för att den kanske är en av de bästa komedifilmerna!

Och jo igår hade vi uppesittarkväll inför skolstarten. Milton tyckte vi skulle börja ha det varje år innan skolan började!

torsdag 23 augusti 2012

Nu ska jag fa och hämta en sak på posten, wiho!



Tumblr_m96nf4m3b51rpzvaio1_500_large

För att sedan somna och sova i elva timmar för att sedan ha sovit för länge för att orka göra någonting så att man somnar i några timmar under dagen igen för att sedan vara piggelpigg vid sisådär 3 på natten. Fuckfuckfuck

tisdag 21 augusti 2012

Jag börjar inse att jag faktiskt inte får börja gymnasiet igen, fan, ibland önskar jag att jag gjorde dåligt ifrån mig och inte fått godkänt och vart tvungen att gå om ett år iallafall nu. Visst trivs jag med att jobba också, tycker om mitt jobb. men tänk va kul att få gå tillbaka till skolan. Så ungjävlar, skolan är kul!

måndag 13 augusti 2012

Bilderna är åt helvete snea men det kanske går att se litegrann iallafall. I helgen har jag åkt fram och tillbaka mellan Piteå och Luleå. Grym helg har det varit!




fredag 10 augusti 2012

Jag och Rebecka tog bussen mot Luleå för att repa inför morgondagens spelning på nolia. Stora scen klockan 12:00. Klockan 11:00 kommer vi bli intervjuade av Paulo Roberto, antar att det också sker på stora scen. Så om ni har vägarna förbi, vet ni!


måndag 6 augusti 2012

Stockholm är bokat!
Nästa tisdag åker vi ner mot Chrille och Jeppe Z!
Men först spelar The Magnettes på Nolia! Var där!