onsdag 27 mars 2013

Vi skulle fa och söka matvarubutik för att kunna laga egen mat men vi hamnade inne i gallerian och där tog det ett tag tills det hade börjat kurra i bådas magar. Vi hade sett en thairesturang med lunch för typ 70 spänn. (de har lunch till typ 5 här).
Vi tycker det ser ganska fancy ut när vi kommer in och ellinor konstaterar att på toaletten så kommer vattnet ut som i en rutchbana. Fancy!!
Vi får ett bord och de slänger vita pappersdukar över våra höfter så att vi inte ska smutsa ner våra kläder, huh? Vi är inte riktigt vana. Det visade sig vara från 70 spänn och för 70 spänn fick man ungefär shy till soppan. Ellinor tog soppa och fick köpa till sig en fet kaka till efterrätt för att inte ens efter det vara mätt. Jag nöjde mig med några kycklingbitar och grönsaker och till det de jävla dyra jasmine riset man va tvungen att köpa till 😳🔫.
Det var ju iallafall gott!!
När vi gick ut från resturangen höll jag nästan på att slänga glasdörren in i kassadisken. Inte för att jag var arg, för det var vi verkligen inte. Utan för att vi är vana vid frasses tjocka ytterdörrar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar